Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost jucător la Farul Constanța Cristian Țarălungă, din nou tătic. „Bine ai venit în viața noastră, a doua minune!“ (GALERIE FOTO)

ro

16 Sep, 2022 00:00 3746 Marime text
 

 
  • Vestea nașterii celui de-al doilea copil al lui Cristian și al Anei-Maria i-a bucurat nespus și pe apropiații acestora, care i-au felicitat pe fericiții părinți.
 
În familia lui Cristian Țarălungă, fost fotbalist la Farul Constanța, e din nou bucurie mare. A venit pe lume al doilea copil al jucătorului și al soției sale, Ana-Maria, tot băiețel.
 
Micul prinț a avut la naștere 3,360 kg și 51 cm, fiind născut, ca și primul, tot pe cale naturală. Băiețelul va purta prenumele Filip Andrei. „Bine ai venit în viața nostră, a doua minune, Filip Andrei! Mami cu tati și cu Claudiu (frățiorul tău) te așteptau cu nerăbdare. Te iubim mult!“, a fost mesajul familiei.
 
„Să vă facă viața soare și bucurie!“
 
Vestea nașterii celui de-al doilea copil al lui Cristian și al Anei-Maria i-a bucurat nespus și pe apropiații acestora, care i-au felicitat pe fericiții părinți. „Să vă trăiască minunea, să vă bucurați de băieții voștri frumoși! Vă pupăm!“, „Bine ai venit micuțule Filip Andrei, iar voi, dragilor, să fiți sănătoși, pentru a-l crește!“, „Să fie un copil sănătos și norocos, să vă facă viața soare și bucurie!“, „Să vă trăiască și a doua minune a voastră, să fiți fericiți mereu!“, „Mamaia și tataie te iubesc mult! Să fiți sănătoși și fericiți!“, „Viață lungă, cu multe bucurii și sănăatte multă părinților!“, „Dumnezeu să vă binecuvânteze întreaga viață cu sănătate, credință, iubire, iertare, realizări, reușite, împliniri, bucurii și numai zile însorite!“ sau „Viața cu doi băieței e tare frumoasă!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
Celălalt băiețel, Claudiu Ștefan, are doi ani și trei luni și a început creșa.
 
Campion național de juniori
 
Cristian Țarălungă s-a născut la Tulcea, unde a început și fotbalul, dar ulterior s-a stabilit la Constanța, unde și-a întemeiat și familia. Cristian a venit la fotbal de mic, la Sporting Tulcea, primul său antrenor fiind Dumitru Ioniță. Cu echipa din Tulcea a câștigat Memorialul „Gheorghe Ola“. întrecere de sală, ulterior, în clasa a opta, venind la FC Farul Constanța, la grupa 1989, antrenată de Lucian Marinof. Cu această formație, Cristian (care juca fundaș lateral, atât stânga, cât și dreapta) a ieșit vicecampion național, „marinarii“ cedând în finală la penalty-uri. Peste un an, juniorii A ai Farului (cu Gică Butoiu antrenor și având în componență fotbaliști născuți în anii 1990 și 1989, printre care și Cristian) au devenit campioni ai României, Farul cucerind din nou acest titlul după o pauză de 45 de ani!
 
Cristian a fost promovat și la echipa mare a Farului, jucând și în Liga 1. Cu Farul II, care juca în Liga a 3-a, a avut parte, printre altele, și de un meci contra lui Dinamo București (liderul de atunci al primului eșalon), partida jucându-se în capitală, pe stadionul „Lia Manoliu“, pe 24 octombrie 2006, în 16-imile întrecerii. Cristian a mai jucat la Callatis Mangalia (cu care a promovat în Liga a 2-a), dar și la echipe de eșalon inferior din județele Constanța și Tulcea, în prezent evoluând la Portul CFR Constanța (Liga a 4-a). 
        
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Constanța. „Să vă bucurați de micul prinț!“
Cristian Țarălungă, fost fotbalist la Farul Constanța, tătic pentru prima dată (galerie foto)

 
Echipa din finală a „marinarilor“
S-au împlinit 12 ani de când juniorii A de la Farul Constanța au ieșit campioni ai României (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii