Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emily Burghelea nu a putut ajunge la Constanța. Unde și cu cine a petrecut Crăciunul

ro

26 Dec, 2020 18:54 2840 Marime text
  • Constănțeanca Emily Burghelea a făcut o postare pe contul său de socializare unde a explicat că nu a putut ajunge acasă de Crăciun, deoarece Constanța este în carantină.
Constănțeanca Emily Burghelea a făcut o postare pe contul său de socializare unde a explicat de ce nu a putut ajunge de Crăciun, acasă, la Constanța.

Tot în cadrul aceleiasși postări, constănțeanca a vorbit și despre relații cu socrii săi. Emily Burghelea a făcut pasul cel mare! Aceasta s-a căsătorit la finele lunii noiembrie. Fosta asistentă de la Acces Direct i-a spus „DA” bărbatului care a cucerit-o iremediabil, ceremonia fiind una emoționantă. Îmbrăcată într-o rochie superbă din dantelă albă și cu o blăniță pe umeri, Emily Burghelea a furat toate privirile invitaților.

Tânăra și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei de perle și cu o bentiță superbă care i-a acoperit foarte frumos fruntea.

Constanța este în carantină, nu am putut să merg acasă de Crăciun însa după ce ne-am făcut teste rapide, am mers la părinții iubitului meu. Mă înteleg atăât de bine cu mama soacră! De tata socru nici nu mai zic, face yoga și mănâncă doar mâncare sănătoasă.

Sunt foarte cool amândoi! M-au primit în familie cu brațele deschise. Acum mă simt ca acasă la ei dar prima întalnire a fost extrem de emotionantă pentru că am fost prima fată pe care Mr. a dus-o acasă. 

Ca în povești! Pentru mine asta a însemnat ENORM! He makes me feel special...Ne iubim la nebunie. Nu credeam că este posibil dar vă spun sincer, sunt în al 9-lea cer., a postat constănțeanca pe contul său de socializare.

Sursa foto-text: Instagram/emilyburghelea

Citește și: Emily Burghelea s-a măritat! Cum a arătat buchetul constănțencei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii