Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emily Burghelea, în luna a șaptea de sarcină. Ce detalii a oferit viitoarelor mămici

ro

09 Feb, 2021 21:46 2812 Marime text
  • Cel mai de ajutor, în această perioadă, lui Emily Burghelea îi este sportul.
  • Merge la sală de două, trei ori pe săptămână.
Constănțeanca Emily Burghelea a oferi sfaturi pentru viitoarele mămici. Aceasta a precizat pe pagina sa de socializare că de când a intrat în cel de-al treilea trimestru, nu există zi în care să nu doarmă măcar 30 de minute la prânz.

Dar cel mai de ajutor, în această perioadă îi este sportul. Merge la sală de două, trei ori pe săptămână.

„30 weeks pregnant. De când am intrat în cel de-al treilea trimestru, nu există zi în care să nu dorm măcar 30 de minute la prânz. Adorm involuntar, oriunde. În mașina (dar nu la volan), pe canapea, am adormit chiar si pe un scaun. În afară de aceste stări amuzante de somnolență, slavă Domnului nu mă confrunt cu alte simptome. Vreți să știși care este secretul meu? Fac sport și asta mă ajută enorm!

Mișcarea mă face să mă simt și să arăt bine. A fost mai greu la început, pentru că mă simțeam fragile, însă după câteva antrenamente am realizat că de fapt sunt puternică și mai mult decât atât, cea mică părea încântată. Se mișca și ea în burtică, odată cu mine! Nu forțez nota, merg la sală de două, trei ori pe săptămână, dar se cunoaște!”, și-a anunțat Emily fanii de pe Instagram.



Sursa foto: Instagram/ emilyburghelea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii