Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Duminică, e ziua de naștere a lui Gheorghe Hagi. „Marinarii“ vor să-i ofere în dar victoria cu Universitatea Craiova

ro

04 Feb, 2023 16:07 2855 Marime text
 
  • Evenimentul e cu o zi înainte de partida pe care „marinarii“ (aflați pe locul doi în clasament) o dispută în campionat cu Universitatea Craiova, la Ovidiu, în etapa a 24-a a Superligii, luni, 6 februarie.
 
Duminică, 5 februarie, este ziua de naștere a lui Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României împlinind 58 de ani.
 
În prezent manager tehnic al Farului Constanța, acționar la FCV Farul Constanța și cel care a creat cea mai bună academie de fotbal din România, Academia Hagi, fostul căpitan al Naționalei României și cel care deține recordul de goluri sub tricolor (la egalitate cu Adrian Mutu), 35, Hagi își serbează ziua de naștere cu o zi înainte de partida pe care „marinarii“ (aflați pe locul doi în clasament) o dispută în campionat cu Universitatea Craiova, la Ovidiu, în etapa a 24-a a Superligii, luni, 6 februarie, de la ora 20.00. Drept cadou de ziua lui, jucătorii Farului vor să-i ofere lui hagi victoria în meciul de luni. „Sperăm să-i facem cadou o victorie. Cred că un succes al nostru luni e mai important pentru dânsul și l-ar face cel mai fericit“, a declarat Denis Alibec, golgeterul Farului.
 
LIVE. Momente emoționante
Gheorghe Hagi, oaspete de onoare la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
În preajma zilei sale de naștere, Gheorghe Hagi a mai avut parte de o bucurie. În programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Hagi, alături de alți reprezentanți ai Farului, a vizitat Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ din municipiu, cea la care a fost elev, cu zeci de ani în urmă.
 
Cu ocazia acestui eveniment, Hagi s-a întâlnit cu fosta sa dirigintă, Zoița Țigău (care a predate limba română), și cu alte două foste profesoare de-ale sale, Mihaela Nicola (limba franceză) și Maria Popa (limba rusă).
 
„Facem o plecăciune în fața ta“, i-a spus fosta dirigintă. „Mă bucur să te revăd și să te felicit, pentru ce ai realizat în viață. Am zis că nu voi uita toată viața ochișorii ăia frumoși ai tăi. Ai fost și ești un ocean de ambiție și un munte de talent“, a spus și Mihaela Nicola.    
 
„Ai rămas un ambasador al României, asta am constatat și în Spania. Ești exemplu de coloană vertebrală și de respect. Toată lumea ar trebui să observe cât ești de reprezentativ caracterial în tot ceea ce faci“, a punctat Maria Popa.
 
„Totul ține de educație și de cele deprinse în școală. Să nu uităm niciodată de unde am plecat!“, a răspuns Gică Hagi.
 

UPDATE:

„La mulți ani, Gheorghe Hagi! Cel mai bun fotbalist din istoria României împlinește astăzi 58 de ani!“, este mesajul clubului constănțean, însoțit de haștag-urile FarulForever și Unicul10.  

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Gheorghe Hagi, la 57 de ani. Personalităţi din fotbalul mondial, mesaje de felicitare pentru „Rege“ (VIDEO) 

În ziua în care „Regele“ împlinește 57 de ani, Farul întâlnește Chindia. În 1983, la 18 ani, Hagi făcea un meci mare cu CS Târgoviște. „Aplauze la scenă deschisă!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii