Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța De ziua ei, antrenoarea Bianca Ioana Cojocaru a primit cel mai frumos cadou din partea voleibalistelor (GALERIE FOTO)

ro

05 Dec, 2022 00:00 2036 Marime text

 
  • Voleibalistele cadete de la CSM Constanța au câștigat, fără set pierdut, toate meciurile jucate până acum în acest sezon.
 
Bianca Ioana Cojocaru, antrenoare, alături de Vanesa Deșliu, la echipa feminină de volei cadete a CSM Constanța, și-a serbat ziua de naștere. Tânăra a împlinit 26 de ani chiar în ziua în care echipa a întâlnit CS Năvodari în Campionatul Național.
 
Formația din Constanța a câștigat în minimum de seturi, iar victoria a fost cel mai frumos cadou oferit Biancăi Ioana de către echipă. Bineînțeles, alături de urările de „La Mulți Ani!“ și de un delicios tort. „La mulți ani, Bianca Ioana Cojocaru! Antrenoarea junioarelor de la CSM Constanța își aniversează ziua de naștere, chiar pe terenul de volei, unde a primit cadou din partea cadetelor o victorie. Happy birthday, Bibi!“, a fost și mesajul CSM Constanța.
 
Prin succesul cu CS Năvodari, formația din Constanța își continuă parcursul perfect din întrecere, cu victorii fără set pierdut. „Un joc reușit pentru cadetele de la CSM Constanța și un cadou perfect pentru antrenoarea Bianca Ioana Cojocaru de ziua ei. A fost o zi în care cadetele au prestat un nivel de volei foarte ridicat și au făcut spectacol în teren. Cu serviciul, unul dintre atuurile care au generat foarte multe puncte azi, Nicole Toma, Ruci Alexia sau Cătălina Negrea au contribuit cu puncte din serviciu cu serii lungi până să reintre în rotația echipei la recepție. Un joc de echipă exemplar în care toată lumea și-a adus aportul la reușită. Cadetele CSM Constanța antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu se impun în trei seturi cu CS Năvodari și continuă seria victoriilor fără set pierdut în Campionatul Național!“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
În celelalte partide, jucătoarele constănțene au dispus, de fiecare dată cu 3-0, de LPS Brăila (pe teren propriu), de CS Chitila (în deplasare),  de Axiopolis Cernavodă și de CSO Voluntari (acasă).  Lotul cu care CSM Constanța a abordat acest început de sezon a fost format din: Rebecca Berescu, Alexia Ruci, Ana Ciocan, Nicole Toma, Alexandra Sarău, Eliza Iordache, Alessia Moceanu, Brianna Popescu, Andreea Iftimiciuc, Amira Mostoc, Alexandra Radu, Roxana Cârjilă, Oana Pungă, Irina Stan, Cătălina Negrea, Nicoleta Pasata și Daria Banu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei) 

 
Citește și:

Volei
Cadetele de la CSM Constanța, două meciuri, două victorii, fără set pierdut (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii