Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor, marea campioană a Constanței, va deveni în curând mămică „Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea… A noastră!“

ro

01 Dec, 2022 00:00 2799 Marime text

 
  • Campioana Cătălina Ponor ocupă un loc de frunte în istoria gimnasticii mondiale.
 
Un nou eveniment fericit își va face locul în viața Cătălinei Ponor, marea campioană a Constanței la gimnastică, multiplă campioană olimpică, europeană şi medaliată mondială, dar și cetățean de onoare al municipiului de malul mării.
 
Fosta mare sportivă, de trei ori câștigătoare a medaliei de aur la Jocurile Olimpice, la ediția din 2004, de la Atena, va deveni în premieră mămică, urmând a aduce pe lume, în curând, în luna decembrie, un băiețel. Căsătorită cu Bogdan Jianu, un cunoscut regizor, actor și scenarist, dar și cascador, în spectacole de revocare istorică (în care îmbină tehnici de teatru - film), Cătălina a dat vestea cea mare într-o postare pe Instagram, când a împlinit 35 de ani. „Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată... Sunteți minunați! A fost o zi specială.... De fapt, am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu Bogdan Jianu… Hall of Famme… cununia civilă… iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea.... A noastră!“, a fost mesajul Cătălinei, la care a adăugat haștag-urile #bebeluș, #dragoste, #părinți în curând #abia aștept să te întâlnesc #prețiosul meu.
 
Ulterior, tot prin intermediul unei postări pe Instagram a Cătălinei, s-a aflat că gimnasta de aur va da viață unui băiețel. „Este băiat“, s-a anunțat la o petrecere pe care prietenele i-au organizat-o constănțencei. „Nu mai e foarte mult până voi deveni mămică. Așteptăm cu nerăbdare să apară, să-l vedem, să-l cunoaștem și să-l introducem în lumea reală“, a spus campioana.
 
Cătălina Ponor ocupă un loc de frunte în istoria gimnasticii mondiale. În acest an, International Gymnastics Hall of Fame, galeria mondială a stelelor gimnasticii, a inclus-o pe constănțeancă în promoţia 2022 a IGHOF, alături de alte cinci legende ale acestui sport, cu ocazia celei de-a 25-a ceremonii anuale. Anul trecut, Cătălina a fost aleasă prin vot membru în Comisia Sportivilor din Federația Internațională de Gimnastică.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Instagram (Cătălina Ponor)
 
Citește și:
 
Cătălina Ponor își serbează ziua de naștere. Acum două luni, marea sportivă s-a căsătorit. „De azi, până la final, mereu împreună!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii