Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict final în crima de la Casa de Cultură din Constanța!

ro

26 Mar, 2021 00:00 1964 Marime text
 
  • La fața locului, inculpatul le-a spus polițiștii că l-a ucis pe bărbat asfixiindu-l cu o pernă, ca urmare a faptului că acesta nu a dorit să îi dea bani.

Curtea de Apel Constanța a luat, ieri, 25 februarie 2021, decizia finală în dosarul privind crima de la Casa de Cultură din municipiul Constanța, din iunie 2020. Judecătorii au decis condamnarea presupusului autor - un bărbat, de 39 de ani, din Constanța, - acuzat omor calificat, la 20 de ani de închisoare.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.
 
Amintim că potrivit anchetatorilor, aproape de finele lunii iunie 2020, un bărbat a sunat la 112 spunând că se aud strigăte de ajutor din apartamentul vecinului.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au observat în fața ușii de acces în scara blocului un bărbat care nu prezenta semne de vătămare sau violență, care a indicat faptul că a sunat la 112 întrucât în urmă cu puțin timp a auzit strigăte de ajutor din apartamentul nr. 95.
 
Ulterior, polițiștii au observat că ușa de la apartamentul indicat era întredeschisă.
 
Au pătruns în interior, toate luminile din apartament fiind stinse, astfel că inițial s-au ghidat cu ajutorul unei lanterne pe care o aveau asupra lor, apoi au aprins pe rând luminile din locuință.
 
În momentul în care s-au îndreptat către dormitor, au observat că ușa era deschisă, iar când au aprins lumina în încăpere, au observat întins pe pat un bărbat, acesta având o pernă poziționată deasupra feței, iar după ușa încăperii, lipit de perete, în picioare, l-au identificat pe inculpat.
 
După imobilizarea inculpatului, polițiștii au luat perna de pe fața victimei, însă conform propriilor simțuri, au stabilit că bătrânul nu mai prezenta semne vitale.
 
La fața locului, inculpatul le-a spus polițiștii că l-a ucis pe bărbat asfixiindu-l cu o pernă, ca urmare a faptului că acesta nu a dorit să îi dea bani.
 
Citește și
 
UPDATE. Crimă la Cogealac!
Un bărbat și-a omorât mama pentru că i-a reproșat că asculta muzica prea tare


Crimă la Oltina!
Tribunalul Constanța a dictat azi 15 ani de închisoare


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii