Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Maroc venit să studieze Medicina la Constanţa trăieşte coşmarul vieţii sale

ro

05 Jan, 2019 00:00 4662 Marime text
Trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru tentativă la omor şi părăsirea locului accidentului, un tânăr de 27 de ani, din Maroc, student la Medicină, în Constanţa, a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa şi este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că, la jumătatea lunii martie 2015, poliţiştii de la Rutiera Constanţa au fost sesizaţi, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că în zona hotelului Oxford a avut loc un accident rutier, eveniment soldat cu vătămarea corporală a unui cetăţean. Mai mult decât atât, tot prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, s-a mai anunţat că şoferul acuzat de producerea accidentului a părăsit locul faptei fără a avea permisiunea oamenilor legii. Ulterior evenimentului, conducătorul auto s-a deplasat la sediul Poliţiei Rutiere Constanţa, unde a povestit cele întâmplate.
 
Cel în cauză a declarat că, în zona hotelului Oxford, trei persoane de sex masculin s-au pus în faţa autoturismului pe care îl conducea cu scopul de a-l opri, după ce, în urmă cu câteva minute, avusese un conflict cu respectivii bărbaţi.
 
Inculpatul a mai precizat că, de frică, a tras dreapta de volan, context în care l-a acroşat pe unul dintre cei trei indivizi care au încercat să-l oprească, iar din cauza fricii a părăsit locul accidentului.
 
Ulterior cercetărilor specifice, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a inculpatului pentru tentativă la omor şi părăsirea locului accidentului.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanţa a dispus condamnarea tânărului student la şase ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor. Totodată, instanţa a decis achitarea inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii