Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a propus șeful pentru Parchetul Tribunalului Constanța

ro

26 Sep, 2022 00:00 1700 Marime text
  • Dacă va fi admisă propunerea privind delegarea sa, magistratul Viorel Gabriel Teliceanu va fi delegat pe funcție până la ocuparea acesteia prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Concursul pentru ocuparea funcției de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța este în plină desfășurare la Consiliul Superior al Magistraturii, iar, între timp, Secția pentru Procurori a CSM va analiza propunerea privind delegarea pe funcție a unui magistrat din cadrul Parchetului.
 
Mai exact, este vorba despre magistratul Viorel Gabriel Teliceanu, acesta asigurând și anterior conducerea Parchetului Tribunalului Constanța.
 
În prezent înscris la examenul pentru ocuparea funcției de conducere, procurorul Viorel Gabriel Teliceanu va afla marți, 27 septembrie 2022, dacă Secția pentru Procurori a CSM va decide delegarea sa în continuare pe funcție.
 
Dacă va fi admisă propunerea privind delegarea sa, magistratul Viorel Gabriel Teliceanu va fi delegat pe funcție până la ocuparea acesteia prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
În ce privește concursul pentru numirea în funcțiile de conducere, după susținerea proiectului managerial, a testării psihologice și, respectiv, a testării scrise, rezultatele definitive ale examenului vor fi afișate la data de 16 noiembrie 2022.
 
CSM a anunțat, legat de acest concurs, că pe data de 29 septembrie 2022 va fi afișată lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Examen de grad pentru procurori! Medii de 10 curat obținute de candidați (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii