Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român căutat pentru furturi și agresiuni în Italia, prins la Costinești

ro

07 Aug, 2020 15:19 1177 Marime text

•    Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

La data de 6 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Poliției stațiunii Costinești, au depistat un bărbat, de 35 de ani, din județul Vrancea, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și lovire sau alte violențe, fapte comise pe teritoriul Italiei.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.
În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile italiene.

Sursa foto: Poliția Română

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii