Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii vor ca profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, să rămână în arest

ro

08 Feb, 2021 13:15 1557 Marime text
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag solicită ca profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, să rămână în stare de arest preventiv.
 
Cererea procurorilor se află pe rolul Judecătoriei Babadag.   
 
Conform procurorilor Parchetului Judecătoriei Babadag, profesorul de sport este acuzat de acte sexuale cu minore (trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată).
 
În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei, cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.
 
În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.
 
Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și dispunerea de măsuri preventive sunt instituții reglementate de Codul de Procedură Penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii