Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupus violator din Marea Britanie, încătușat la Costinești! A fost arestat

ro

19 Jul, 2022 14:54 1399 Marime text


 
Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia autoritățile britanice au transmis o semnalare cu privire la cererea de arestare provizorie în vederea extrădării emisă de Regatul Unit al Marii Britanii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.
 
Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentat Curții de Apel Constanța, cu privire la realizarea procedurii de punere în executare a cererii de arestare provizorie în vederea extrădării emisă de autoritățile din Marea Britanie.
 
Azi, Curtea de Apel Constanța a dispus luarea măsurii arestării provizorii în vederea extrădării pe o durată de 40 zile, începând cu data de 19.07.2022 până la data de 27.08.2022, inclusiv, față de persoana urmărită, în scopul efectuării urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii viol.
 
Instanța a respins ca nefondată cererea persoanei urmărite, privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar.
 
Curtea a dispus emiterea, de îndată, a mandatului de arestare provizorie în vederea extrădării pe numele persoanei urmărite şi comunicarea acestuia.
 
Decizia de azi nu este una definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii