Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președinți noi în Curtea de Apel Constanța!

ro

16 Nov, 2022 12:04 1650 Marime text


Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis numirea președinților pentru secțiile Curții de Apel Constanța.

Astfel, în urma deciziei din 15 noiembrie 2022 a Secției pentru judecători, magistratul Geta Cristina Gheorghe a fost numită în funcția de președinte al Secției I Civile a instanței, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de aiz, 16 noiembrie 2022.

Magistratul constănțean asigura oricum conducerea secției fiind delegată în acest sens.

Acum, delegarea a încetat, iar mandatul în funcția de președinte al Secției I Civile este valabil timp de trei ani.

În continuare, magistratul Francisc Nemeth a fost numit în funcția de președinte al Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța.

Numirea este valabilă pentru o perioadă de trei ani, care începe astăzi, 16 noiembrie 2022, Secția pentru Judecători a CSM hotărând și încetarea delegării magistratului Alexandru Ionuț Burtescu pe funcție, de la data numirii judecătorului Francisc Nemeth.

Totodată, magistratul Oana Damian a fost numită în funcția de președinte al Secţiei a II-a civile, de insolvenţă şi litigii cu profesionişti şi societăţi a Curţii.

Mandatul este valabil pentru o perioadă de trei ani, care începe astăzi, 16 noiembrie 2022, magistratul asigurând oricum conducerea secției până acum, fiind anterior delegată în acest sens.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii