Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițistul înjunghiat la Eforie, în continuare internat. Suspectul, arestat. Ancheta continuă

ro

30 Jan, 2021 00:00 1879 Marime text
  • Polițistul înjunghiat se află internat la Spitalul Județean, fiind sub îngrijirea medicilor.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța continuă cercetările specifice în dosarul polițistului înjunghiat zilele trecute pe o stradă din localitatea Eforie Nord.
 
Cel acuzat de comiterea faptei, un bărat, de 42 de ani, domiciliat în SUA, a fost arestat preventiv pentru 30 zile.
 
Polițistul înjunghiat se află internat la Spitalul Județean, fiind sub îngrijirea medicilor.
 
În continuare, suspectul este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de ultraj.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-au reținut următoarele:
 
la data de 26 ianuarie 2021, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, la intersecţia străzilor Margaretei şi Daliei, jud. Constanţa, numitul S.R. l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului pe numitul O.O., agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind chemat la o intervenţie prin SNUAU 112, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 20 de zile de îngrijiri medicale.
 
Ulterior, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, pe b-dul Tudor Vladimirescu, în dreptul complexului hotelier Bran, Brad, Bega, jud. Constanţa, numitul S.R. a scos o şurubelniţă pe care o avea asupra şi pe care a folosit-o pentru a ameninţa şi a încerca să lovească organele de ordine publică, respectiv agent şef adjunct de poliţie S.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie şi plt. O.D. din cadrul I.J.J. Constanţa, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care i-au cerut sus-numitului să se legitimeze, acestea reuşind să-l imobilizeze pe inculpatul S.R. şi să-l dezarmeze de şurubelniţa pe care o avea asupra sa.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
Citește și
 
Polițist înjunghiat la Eforie. Principalul suspect, un bărbat cu domiciliu în SUA, arestat. Cine ar prelua ancheta

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii