Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Techirghiol, amenințați la o sală de jocuri! Anunțul tribunalului

ro

10 Mar, 2023 14:55 1771 Marime text



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cercetează în stare de arest preventiv un bărbat, de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere. 
 
Acesta este bănuit că, la data de 6 martie a.c., în jurul orei 22.00,  ar fi amenințat un bărbat, de 23 de ani, ar fi distrus tejgheaua unei săli de jocuri de noroc și ar fi adresat amenințări polițiștilor din cadrul Poliției orașului Techirghiol, deplasați la fața locului.
 
Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.
 
Azi, judecătorii de la Tribunalul Constanța au confirmat mandatul de arestare, astfel că persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Foto cu rol ilustrativ!
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constanța. Ofițer MApN în rezervă, condamnat pentru viol!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii