Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au stabilit data! Sabrina Nedelcu, fost consilier județean, ar putea fi trasă la răspundere pentru situația Princess Active Company SRL

ro

27 Feb, 2023 00:00 2100 Marime text
 
 
 
  • Princess Active Company SRL (inactivă fiscal) are sediul social în Constanţa, Clădirea Millenium Business Centre.  Firma a fost fondată în 2012 și se ocupă de activităţi ale tur-operatorilor (agenție de turism).
  • Pentru anul 2021, cu un singur angajat, firma a declarat o cifră de afaceri de 17.281 de lei, cheltuieli de 30.560 lei și o pierdere de 13.452 de lei.
  • Asociat unic și administrator este Sabrina-Maria Nedelcu. Popovici Florinela C.I.I. este administrator judiciar provizoriu.
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au fixat primul termen în dosarul în care Maria Sabrina Nedelcu, fost consilier județean din partea PSD, ar putea fi trasă la răspundere pentru situația financiară a societății comerciale Princess Active Company SRL, firmă aflată în insolvență.
 
Cauza se va afla în atenția magistraților la data de 9 martie 2023.
 
Amintim că prin Hotărârea intermediară nr. 625/2022 din 19.05.2022, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de creditorii Manta Mihaela, Vasile Mihai Cătălin, Roateşi Simona- Ionica, Arsene Claudiu Liviu, Neacsa Petre, în contradictoriu cu debitoarea SC Princess Active Company SRL.
 
Instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea SC Princess Active Company SRL.
 
Totodată, tribunalul a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvenţă CII Popovici Florinela în calitate de administrator judiciar.
 
Noul termen pe fond a fost fixat pentru data de 8 iunie 2023.
 
Potrivit datelor oficiale, creditorii au arătat în instanță că au asupra patrimoniului debitoarei o creanță certă, lichidă și exigibilă, în valoare de 15.819,18 lei și 9.90 euro dovedită cu facturi fiscale.
 
Potrivit Confidas.ro, Princess Active Company SRL (inactivă fiscal) are sediul social în Constanţa, Clădirea Millenium Business Centre.  Firma a fost fondată în 2012 și se ocupă de activităţi ale tur-operatorilor (agenție de turism).
 
Pentru anul 2021, cu un singur angajat, firma a declarat o cifră de afaceri de 17.281 de lei, cheltuieli de 30.560 lei și o pierdere de 13.452 de lei.
 
Asociat unic și administrator este Sabrina-Maria Nedelcu.
 
Popovici Florinela C.I.I. este administrator judiciar provizoriu.
 
Amintim că în vara anului 2016, în CJ Constanţa a intrat în calitate de consilier Maria Sabrina Nedelcu (PSD). Ea s-a remarcat printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat drept „putori“.
 
Mesajul Sabrinei postat pe contul de socializare și ulterior șters:
 
„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, voi ăştia care vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!“.
 
Ulterior, Maria Sabrina Nedelcu a primit avertisment din partea Biroului Permanent Judeţean al PSD Constanţa.
 
Iată ce spunea PSD Constanţa: „În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie. Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firma pe care funcționează Tomis Mall solicită insolvența Encanto Dance SRL!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii