Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe judecata unui bărbat care s-a recomandat „Cristea Toader, medic chirurg la Spitalul Mare“

ro

11 Mar, 2017 00:00 1984 Marime text
Începe judecata lui Răzvan Şerban şi a Danielei Constantina Dediu, ambii deferiți Justiției de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanța.
 
Conform rechizitoriului, Răzvan Şerban este suspectat că, la data de 1 noiembrie 2016, „a apelat-o telefonic pe persoana vătămată P.I. şi, prin folosirea de nume şi calități mincinoase, respectiv «Cristea Toader, medic chirurg la Spitalul Mare», i-a prezentat ca adevărată o faptă mincinoasă, respectiv că fiul său a suferit un accident rutier soldat cu vătămarea sa corporală, obținând în acest mod suma de 11.500 de lei“. Banii ar fi fost ridicați, spun anchetatorii, de Daniela Constantina Dediu. Mai mult decât atât, la data de 1 noiembrie 2016, prin aceeaşi modalitate, cel în cauză ar fi încercat să obțină diferite sume de la alte două persoane.
 
La rândul său, Daniela Constantina Dediu este bănuită că, la data de 1 noiembrie 2016, în jurul orei 12.15, „s-a deplasat la locuința persoanei vătămate P.I. şi a primit de la aceasta un plic conținând suma de 11.500 de lei, activitate prin care a ajutat şi înlesnit comiterea infracțiunii de înşelăciune de către inculpatul Răzvan Şerban, iar la data de 1.11.2016, în jurul orei 10.15, s-a deplasat la locuința persoanei vătămate G.E.E. şi a încercat să obțină de la aceasta suma de 20.000 de lei, ajutând şi înlesnind în acest mod activitatea infracțională a inculpatului Răzvan Şerban“.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța, instanță care a dispus începerea judecății.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii