Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcții de conducere la instanțele din Constanța, scoase la concurs. Printre ele, postul de președinte al Curții de Apel

ro

21 May, 2022 00:00 1215 Marime text
  • Cererile de înscriere la concurs se pot depune până la data de 7 iunie 2022, inclusiv, la Institutul Național al Magistraturii.
  • Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat la data de 10 august 2022.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs o serie de posturi de conducere în instanțele arondate Curții de Apel Constanța, din Constanța și Tulcea.
 
Printre acestea, se numără și postul de președinte al Curții de Apel Constanța, funcție deținută în prezent, prin delegare, de către magistratul Alina Gabriela Jurubiță.
 
Astfel, funcțiile de conducere la instanțele din Constanța scoase la concurs sunt cele de președinte al Curții de Apel Constanța, vicepreședinte al Tribunalului Constanța, vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia, președinte al Judecătoriei Mangalia și, respectiv, președinte al Judecătoriei Hârșova.
 
În ce privește instanțele din Tulcea, au fost scoase la concurs funcția de vicepreședinte al Tribunalului Tulcea, președinte și vicepreședinte pentru Judecătoria Tulcea, dar și cea de președinte al Judecătoriei Măcin.
 
Cererile de înscriere la concurs se pot depune până la data de 7 iunie 2022, inclusiv, la Institutul Național al Magistraturii.
 
În total, sunt 185 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte pentru curțile de apel, tribunalele și judecătoriile din toată țara.
 
Data de 21 iunie 2022 este ultima zi pentru depunerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, iar pe 10 iulie 2022 va avea loc testarea psihologică – test scris.
 
Între 12 și 14 iulie se va desfășura interviul din cadrul testării psihologice, iar în perioada 22 – 28 iulie va avea loc susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, urmând ca rezultatele pentru această probă să fie afișate la data de 29 iulie 2022.
 
La sfârșitul lunii iulie, pe 31, se va desfășura proba constând în testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.
 
Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat la data de 10 august 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial. Notă de 10 la proiectul managerial
Cine sunt noii șefi ai instanțelor din Constanța! Situație incertă la Curtea de Apel (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii