Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul care a șocat o localitate din județul Constanța. S-a lăsat cu ani grei de închisoare

ro

23 Dec, 2020 00:00 2916 Marime text
  • Inculpatul a primit opt ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol și alți trei ani de detenție pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor.
 

Magistrații de la Judecătoria Mangalia au dispus condamnare în primă instanță a unui bărbat din localitatea Pecineaga, județul Constanța, acuzat ar fi întreținut relații sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, în vârstă de 15 ani.
 
Inculpatul a luat nouă ani de închisoare cu executare.
 
Decizia Judecătoriei Mangalia nu este  definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.
 

Detaliat

Potrivit datelor oficiale, inculpatul a primit opt ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol și alți trei ani de detenție pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor.
 
Instanța a contopit pedeapsa cea mai grea de opt ani închisoare pentru infracţiunea de viol cu cealaltă pedeapsă aplicată prin prezenta hotărâre de trei ani de închisoare pentru influenţarea declaraţiilor şi a aplicat un spor obligatoriu de o treime din celelalte pedepse stabilite prin prezenta hotărâre, respectiv un an de închisoare, inculpatul având în final de executat pedeapsa rezultantă de nouă ani închisoare.
 
În continuare, Judecătoria Mangalia a dedus, din pedeapsa principală de nouă ani de închisoare aplicată inculpatului prin prezenta sentinţă, durata reţinerii şi durata arestării preventive cu începere de la data de 15 septembrie 2020 şi până la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.
 
De asemenea, magistrații au admis, în parte, acţiunea civilă formulată de partea civilă (...) şi au decis obligarea inculpatului la plata sumei de 10.000 lei reprezentând daune morale produse de inculpat prin săvârșirea infracțiunii.
 
Decizia Judecătoriei Mangalia a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, de căre inculpat.
 

Citește și
 
Inculpatul, de sărbători, în arest la domiciliu!
Ultima decizie a judecătorilor în dosarul morții lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia

 
Radu Mazăre, achitat ori condamnat! Totul se decide azi, la Constanța. Cine sunt magistrații care au avut în atenție dosarul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii