Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi președinți din Curtea de Apel Constanța așteaptă o decizie a CSM

ro

14 Jul, 2022 15:36 1139 Marime text
  • Cei doi magistrați vizați sunt Geta Cristina Ghernaja și Oana Damian.

Doi președinți din cadrul Curții de Apel Constanța așteaptă o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii.

Secția pentru Judecători a forumului suprem al magistraților din țară analizează în cadrul ședinței de astăzi, 14 iulie 2022, propunerile de prelungire a delegărilor în funcția de președinte secție în cazul celor doi judecători.

Astfel, CSM analizează propunerea de prelungire a delegării magistratului Cristina Geta Ghernaja în funcția de președinte al Secției I Civile a instanței.

Aceeași secție analizează o propunere similară privind prelungirea delegării magistratului Oana Damian în funcția de președinte al Secției a II-a Civile, de insolvență și litigii cu profesioniștii a instanței.

Dacă propunerile vor fi admise, delegările pe funcțiile de conducere în cazul celor doi magistrați vor fi prelungit până la ocuparea acestora prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii