Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Decizie de ultim moment! Ce soluție au dat judecătorii în procesul privind demolarea Bisericii Izvorul Tămăduirii

ro

04 Nov, 2022 09:03 5784 Marime text


UPDATE

Astăzi, judecătorii au decis amânarea pronunțării la data de 17 noiembrie 2022, prin punerea soluției la dispoziția părților.

Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 17 noiembrie 2022. Conform art. 396 al. 2 C.pr.civ. pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 04 noiembrie 2022.

Știrea inițială

Judecătoria Constanța a publicat soluția pe scurt în procesul prin care se judecă contestația la executare privind demolarea Bisericii Izvorul Tămăduirii Constanța. De altfel, magistrații au decis suspendarea executării silite formulate de contestatoare (Parohia Izvorul Tămăduirii) până la soluționarea contestației. Termen, pe fond, în această cauză este astăzi, 4 noiembrie 2022.

De altfel, cererea de intervenție a celor 119 persoane a fost respinsă că inadmisibilă. Redăm mai jos soluția pe scurt:

„Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare a executării silite formulată de contestatoare. Dispune suspendarea provizorie a executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 234/2022, aflat pe rolul B.E.J. BECIU STELIAN, până la soluţionarea contestaţiei la executare. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare pentru partea prezentă, respectiv de la comunicare pentru partea lipsă, pentru soluţia cu privire la cererea de suspendare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. În temeiul art. 719 alin. (8) Cod procedură civilă, încheierea se comunică din oficiu şi de îndată către B.E.J. BECIU STELIAN. Respinge cererea de intervenţie accesorie, ca inadmisibilă. Cu cale de atac odată cu fondul cu privire la soluţia asupra admisibilităţii în principiu a cererii de intervenţie accesorie. Menţine termenul acordat pe fondul cauzei la data de 04.11.2022, ora 09:30. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2022”, se arată în soluția pe scurt.

Mai multe detalii puteți citi aici: Termen, astăzi, în dosarul privind demolarea Bisericii Izvorul Tămăduirii. Ce vor dezbate judecătorii constănțeni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii