Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanța a suspendat judecarea dosarului în care părți sunt secretarul municipiului Fulvia Dinescu și primarul Vergil Chițac

ro

15 Mar, 2023 00:00 2051 Marime text
  • Dosarul are ca obiect un litigiu privind funcţionarii publici (Legea Nr.188/1999)
  • Vă reamintim, Fulvia Antonela Dinescu a preluat începând cu 09 noiembrie 2022, din dispoziția primarului Vergil Chițac, atribuții de secretar delegat al municipiului Constanța
  • Aceasta a înlocuit-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze în două rânduri concursul pentru funcția de secretar general al municipiului Constanța
 
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța, secția de contencios-administrativ și fiscal au decis la termenul din 13 martie a.c. suspendarea judecății recursului în dosarul nr.4155/118/2022 până la soluţionarea de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a sesizării pentru dezlegarea unei chestiuni de drept în dosarul nr. 513/1/2023. Prima ședință la ÎCCJ este programată pentru 15.05.2023, ora 9.00.

Secretarul municipiului Constanța, Fulvia Antonela Dinescu a declarat la sfârșitul anului trecut recurs în acest dosar împotriva primarului municipiului Constanța și municipiului Constanța prin primar.

Dosarul are ca obiect un litigiu privind funcţionarii publici (Legea Nr.188/1999).

Vă reamintim, Fulvia Antonela Dinescu a preluat începând cu 09 noiembrie 2022, din dispoziția primarului Vergil Chițac, atribuții de secretar delegat al municipiului Constanța.

Aceasta a înlocuit-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze în două rânduri concursul pentru funcția de secretar general al municipiului Constanța.

Fulvia Antonela Dinescu a revenit în Primăria Constanța în 2022, pe funcția de execuție de consilier juridic, după ce la finalul anului 2020, Dinescu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari ai primăriei Constanța într-un dosar fiind acuzați de abuz în serviciu.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Promovată secretar, Fulvia Dinescu continuă procesul cu șeful ei, primarul Chițac pentru recuperarea unor drepturi salariale


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii