Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în județul Constanța! Sentință definitivă

ro

30 Jan, 2023 12:29 8304 Marime text



Curtea de Apel Constanța a dispus condamnarea definitivă a unui bărbat, de 52 de ani, din sat Cochirleni, comuna Rasova, județul Constanța, după ce și-ar fi ucis nepotul!
 
Curtea de Apel Constanța a majorat pedeapsa aplicată inițial - opt ani şi opt luni de închisoare cu executare – , la 10 ani și 4 luni închisoare.
 
Decizia Curții de Apel este definitivă!
 
Instanța a dispus confiscarea de la inculpat a unui cuţit cu două tăişuri, cu lungimea de 35 cm, lama de 20 cm lungime şi 3,5 cm lăţime, folosit la săvârşirea faptei.
 
Magistrații au decis obligarea inculpatului să achite 50.000 de euro sau echivalentul în lei la data plății, reprezentând daune morale.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 18 septembrie 2021, în fața unui magazin din satul Cochirleni din județul Constanța, un bărbat de 51 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-a înjunghiat nepotul cu un cuțit de vânătoare.
 
Victima (18 ani) a fost preluat de urgență cu elicopterul SMURD, însă a decedat.
 
Inculpatul își cumpărase cuțitul în dimineața zilei 18 septembrie 2021.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

IPJ Constanța, primele detalii despre cadavrul bărbatului găsit în pârâul de la Săcele (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii