Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă ancheta procurorilor DNA Constanța la Eforie. Mai multe persoane audiate

ro

28 Aug, 2020 15:12 2610 Marime text
  • În cauză se efectuează cercetări în baza unor „suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, presupus a fi fost săvârșite în perioada 2019 -2020“.

Ancheta demarată de procurorii Serviciului Teritorial Anticorupție Constanța din cadrul DNA în Eforie a continuat și astăzi, cu audierea mai multor persoane.

Potrivit datelor oficiale, în cauză se efectuează cercetări în baza unor „suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, presupus a fi fost săvârșite în perioada 2019 -2020“.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de Direcția Națională Anticorupție până în acest moment, în urma solicitării ZIUA de Constanța:

Ca răspuns la solicitarea dvs. din data de 27 august 2020, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să confirme efectuarea, de către procurorii din cadrul  Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța, a unor cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, presupus a fi fost săvârșite în perioada 2019 -2020.

În cursul zilei de 27 august 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în mai multe locații situate în județul Constanța, dintre care două la sediul a două instituții publice din localitatea Eforie.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii