Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce judecători au vrut să plece din Constanța, ce judecători au vrut să vină aici. Răspunsul CSM

ro

19 Nov, 2022 16:10 2494 Marime text
 
  • Cererile au fost analizate în cadrul ședințelor Secției pentru Judecători din 15 și 17 noiembrie 2022.
Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a analizat cererile de transfer ale magistraților, depuse pentru această etapă.
 
Cererile au fost analizate în cadrul ședințelor Secției pentru Judecători din 15 și 17 noiembrie 2022.
 
Astfel, în urma deciziei CSM, magistratul Otilia Poenar-Ciochină, de la Judecătoria Medgidia, va fi transferată la Judecătoria Constanța, începând cu data de 1 decembrie 2022.
 
A fost însă respinsă cererea magistratului Ruxandra Vasile, de la Judecătoria Galați, de a fi transferată la Judecătoria Constanța.
 
În plus, cu data de 1 decembrie 2022, de la Judecătoria Constanța vor pleca magistrații Laria Ioana Țigler (la Judecătoria Sectorului 2 București) și Rebeca Diaconu (Judecătoria Râmnicu Vâlcea).
 
De asemenea, au fost respinse solicitările de transfer formulate de magistrații Judecătoriei Constanța Ruxandra Maria Anicăi, Oana Buhuță, Andrei Nicolae Davidescu, Innana Micu, Ioana Roxana Oltean, Octavian Popescu, Lelia Gabriela Soare și Oana Șărban.
 
Nu în ultimul rând, a fost respinsă și solicitarea magistratului Aurelia Elena Bâlu, care a cerut transferul de la Judecătoria Suceava la Judecătoria Constanța, la Judecătoria Ploiești ori la alte judecătorii de sector din București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Președinți noi în Curtea de Apel Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii