Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreț de manele înjunghiat în Mamaia! Când se va pronunța instanța

ro

02 Oct, 2022 13:50 1566 Marime text
 
Judecătoria Constanța a finalizat cercetarea specifică - în faza camerei preliminare - în dosarul în care procurorii au dispus trimiterea în judecată a trei persoane cercetare în dosarul privind înjunghierea cântărețului de manele M.B., fapta având loc într-un club din stațiunea Mamaia.
 
Instanța a fixat pronunțarea pentru data de 12 octombrie 2022.
 
Oricare va fi decizia judecătoriei, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
Pe scurt, în actul de sesizare a instanței, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța arată că, la data de 13/14 mai 2022, în jurul orelor 03.15, în timp ce se aflau într-un club  din stațiunea Mamaia, jud Constanța, având asupra lor mai multe obiecte tăietoare-înțepătoare tip sabie, au tulburat liniştea și ordinea publică prin purtarea şi expunerea acestor obiecte în incinta localului.
 
Cu aceeaşi ocazie, unul dintre inculpați a folosit o sabie cu care l-a agresat pe M.B., persoană ce nu a formulat plângere prealabilă cu privire la cele întâmplate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii