Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost înregistrat dosarul în instanță! Divizarea Disan Expert SRL din Constanța, în linie dreaptă

ro

19 Feb, 2022 00:00 2109 Marime text
  • De precizat este că pe data de 18 octombrie 2021 s-a aprobat divizarea parțială a societății prin intermediul operațiunilor juridice de divizare
  • Disan Expert SRL, cu sediul pe strada Enăchiță Văcărescu, Constanța, este societatea care se divizează
 
Divizarea societății constănțene Disan Expert SRL merge în linie dreaptă. Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul 1072/118/2022, în data de 17 februarie 2022.
 
Părți în proces sunt Disan Expert SRL și Disan Antrepriză și Construcții SRL – petenți, cât și Oficiul Registrului Comerțului în calitate de intimat, iar obiectul este reprezentat de fuziune/divizare. Mai precis, este următorul pas care trebuie întreprins de către părți pentru înregistrarea divizării, conform planului de divizare deja publicat în Monitorul Oficial al României.
 
De precizat este că pe data de 18 octombrie 2021 s-a aprobat divizarea parțială a societății prin intermediul operațiunilor juridice de divizare, prin desprinderea și prin transmiterea unei părți din patrimoniu către o societate beneficiară existentă. În decembrie 2021, proiectul a fost publicat în Monitorul Oficial al României.
 
Disan Expert SRL, cu sediul pe strada Enăchiță Văcărescu, Constanța, este societatea care se divizează. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, iar administratori sunt Victor Sîmboteanu și Constantin Berdilă.
 
Societatea beneficiară este Disan Antrepriză și Construcții SRL, cu sediul social pe strada Ciprian Porumbescu din Constanța, cu un capital social de 200 de lei, cu aceiași administratori.
 
Divizarea se face prin desprinderea unei părți sociale din patrimoniul Disan Expert SRL, fără ca această să își înceteze activitatea, către Disan Antrepriză și Construcții SRL, având aceiași asociați, acelați obiect de activitate, fiind o măsură de natură organizatorică. În acest fel, se vor separa patrimonial și spațial.
 

Despre Disan Expert SRL

 
Societatea a fost fondată în 2003, cu sediul social pe strada Enăchiță Văcărescu. Asociați cu cote egale sunt Constantin Berdilă și Victor Sîmboteanu. Cei doi dețin și funcția de administrator. În 2020, firma a raportat 187 de salariați, cifra de afaceri a fost de 46.823.144 lei, iar profitul este de 6.619.364 lei.
 

Despre Disan Antrepriză și Construcții SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2020, având sediul social pe strada Ciprian Porumbescu din Constanța. Berdilă Constantin și Victor Sîmboteanu sunt asociați cu cote egale, cât și administrator ai societății în cauză.
 
Potrivit Confidas.ro, Constantin Berdilă mai este asociat în CT VMA Construcții SRL, Hidro Cons SRL, Navis Max SRL și Primavera Campus SRL. Victor Sîmboteanu mai este asociat în ARV Construcții Dezvoltare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

A fost publicat, în Monitorul Oficial, proiectul de divizare parțială a firmei constănțene Disan Expert SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii