Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța Prelegere și dublă lansare de carte în domeniul juridic- „Ce este și ce ar trebui să fie o teză de doctorat”

ro

06 Oct, 2022 16:03 1451 Marime text


Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 7 octombrie 2022, prelegerea „Ce este și ce ar trebui să fie o teză de doctorat”, susținută de prof. univ. dr. habil. Mircea Dan Bob-Bocșan, de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, președinte al Comisiei de Științe Juridice din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), informează prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica, decanul facultății.

Potrivit sursei citate, evenimentul va avea loc începând cu ora 13.00, în Aula Bibliotecii Universitare „Ioan Popișteanu” (Bd. Mamaia, nr. 124).

„Manifestarea reprezintă un bun prilej pentru studenți, masteranzi sau practicieni ai dreptului, în general, pentru cei interesați de constituirea unei teze de doctorat din domeniul dreptului, să cunoască rigorile obiective ale unui astfel de demers științific”, precizează prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica.

Prelegerea va fi urmată de o dublă lansare de carte, ce marchează publicarea tezelor de doctorat elaborate de cadre didactice ale FDSA: „Nedemnitatea succesorală și dezmoștenirea”, semnată de asist. univ. dr. Anthony Murphy, și „Particularitățile cercetării omuciderii în cazul folosirii de obiecte vulnerante tăietoare-înțepătoare sau contondente”, semnată de lect. univ. dr. Zafer Sadîc.


La evenimentele editoriale vor participa, în calitate de invitați, prof. univ. dr. habil. Mircea Dan Bob-Bocșan și prof. univ. dr. Vasile Drăghici, procuror șef la secția de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, iar prezentările și discuțiile vor fi moderate de prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii