Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța, precizări despre situația apărută la Școala Gimnazială Nr. 30 Gheorghe Țițeica din Constanța. Vizat, un profesor de matematică

ro

16 Nov, 2022 09:50 2657 Marime text

ISJ Coonstanța face precizări cu privire la situația apărută la Școala Gimnazială Nr. 30 Gheorghe Țițeica din Constanța în legătură cu un cadru didactic, profesor de matematică


Oficial de la ISJ Constanța 

Referitor la situația apărută la Școala Gimnazială Nr. 30 Gheorghe Țițeica din Constanța în legătură cu un cadru didactic, profesor de matematică, se impun câteva precizări.

Niciun părinte al vreunui elev al școlii nu a depus la Inspectoratul Școlar Județean Constanța sesizare cu privire la activitatea doamnei profesoare. Instituția noastră a fost informată de către cadrul didactic, care ne-a solicitat sprijin. Pentru a preîntâmpina un potențial eveniment care să producă divergențe, o echipă a IȘJ Constanța s-a deplasat la unitatea de învățământ, informând conducerea școlii și verificând aspectele indicate. La acest moment, conform informațiilor transmise de către managerul școlii, situația este detensionată, iar doamna profesoară își va relua activitatea la clasă în această săptămână.

Citește și: Protest la Școala Gimnazială 30 „Gheorghe Țițeica”! (FOTO+VIDEO)

În ceea ce privește echivalarea studiilor efectuate în străinătate, IȘJ Constanța soluționează toate aceste situații în baza metodologiei aprobate prin OMEC 5638/2020, precum și a prevederilor ROFUIP.

Consider că cele mai bune soluții pot fi găsite numai prin colaborare, având tot timpul în vedere interesul superior al copilului. Părinții, cadrele didactice și managerii trebuie să identifice problemele și să le rezolve prin colaborare, prin dialog constructiv. Discuțiile pe care le-am purtat cu doamna profesoară, cu managerul Școlii Gimnaziale Nr. 30 Gheorghe Țițeica au soluționat rapid o situație care putea deveni tensionată. Am convingerea că la nivelul acestei școli, ca de altfel la nivelul fiecărei unități de învățământ din județ pot fi îndreptate inadvertențele și pot fi soluționate conflictele numai prin implicarea tuturor actorilor educaționali: părinți, dascăli, elevi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii