Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finalizarea Proiectului Erasmus+ „Clever Consumption“, la Școala Gimnazială nr. 40 Constanța! Flori, obiecte din materiale reciclabile și produse realizate de elevi

ro

08 Jun, 2022 11:14 1118 Marime text
  • Elevii au decorat grădina școlii cu flori și obiecte realizate din materiale reciclabile, așteptându-și oaspeții, însă, și cu o mini-expoziție organizată de ei, în care pot fi admirate produsele realizate pe parcursul celor cinci mobilități din cadrul proiectului.
  • În proiect au fost imlplicate, în total cinci state, alături de România aducându-și contribuția elevi din Marea Britanie, Grecia, Turcia și Lituania.
Final de proiect Erasmus la Școala Giamnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“, din Constanța!
 
Elevii claselor din învățământul primar, cu sprijinul cadrelor didactice și al persoanelor implicate în proiect, au realizat un eveniment special în grădina școlii, pentru a marca finalizarea Proiectului Erasmus+ „Clever Consumption“.
 
Evenimentul se va desfășura joi, 9 iunie 2022, de la ora 11.00, la sediul unității de învățământ, de pe Aleea Pelicanului nr.  2.
 
Astfel, elevii au decorat grădina școlii cu flori și obiecte realizate din materiale reciclabile, așteptându-și oaspeții, însă, și cu o mini-expoziție organizată de ei, în care pot fi admirate produsele realizate pe parcursul celor cinci mobilități din cadrul proiectului.
 
Alături de cadrele didactice coordonatoare, cei mici așteaptă cu nerăbdare să le prezinte oaspeților rezultatele muncii lor.
 
Proiectul Erasmus+ „Clever Consumption“ s-a derulat, potrivit reprezentanților Școlii Gimnaziale nr. 40 „Aurel Vlaicu“, începând cu anul 2020.
 
În proiect au fost imlplicate, în total cinci state, alături de România aducându-și contribuția elevi din Marea Britanie, Grecia, Turcia și Lituania.
 
Mai exact, proiectul a fost derulat în colaborare cu unități școlare din toate statele participante, fiind dedicate claselor din învățământul primar.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii