Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu notele de la Titularizare, profesorii constănțeni, pe „podiumul” național. Iată cine a obținut 10

ro

12 Aug, 2020 00:00 4047 Marime text

Ieri, Ministerul Educației Naționale a făcut publice rezultatele finale la proba scrisă pentru concursul de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar - Sesiunea 2020, cunoscut cu denumirea de Titularizare.
E drept că din totalul celor 800 de candidați constănțeni prezenți la această probă, 78 au înregistrat note sub 5, dar nu putem să nu remarcăm și faptul că la intervalul de notare 7 – 9,99 județul Constanța (64,9%) a reușit să situeze pe locul III la nivel național, după eternul Cluj (70,9%), fruntaș în toate, și Dolj (65,9).
Așadar, profesorii constănțeni au obținut 78 de note între 1,01 și 4,99, 197 de note între 5 și 6,99, 519 note între 7 și 9,99, dar și șase note de 10.
Profesorii care merită felicitați pentru această performanță sunt: Roxana-Elena Ciucălău (disciplina de examen Arte vizuale), Bogdan Ionuț Dinoiu (Religie ortodoxă), Corina Iacovici (psihopedagogie specială), Camelia Lebit, Corina Sabina Tudorică și Mădălina Tănase (limba română).
 
Astăzi, în sala de ședințe de la demisolul Inspectoratului Școlar Județean Constanța va avea loc ședința pentru repartizarea cadrelor didactice angajate în anul școlar 2019-2020 cu contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2020 (conform art. 62 alin. (13) din Metodologie).
De la ora 8,30 sunt așteptați candidații pentru posturile de educatoare/institutor pentru învățământul preșcolar/profesor pentru învățământul preșcolar (în limba română); învățător/ institutor pentru învățământul primar/profesor pentru învățământul primar (în limba română) și biologie.
De la ora 9, se vor disputa posturile/catedrele de limba și literatura română, limba engleză, limba franceză, iar de la ora 9,30, cele de matematică și educație plastică. Candidații pentru posturile de la cultură civică și educație socială, precum și religie ortodoxă vor încheia ședința de astăzi, care nu pare să ofere prea multe speranțe candidaților, din câte am aflat.
Mâine urmează repartizarea candidaților care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2020, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/ catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată (viabilitate 4 ani), ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a notelor.
Următoarea ședință de repartizare va avea loc pe 19 august, după alte câteva etape importante din calendarul de mobilitate a cadrelor didactice care vor conduce la reactualizarea listei de posturi.
 
Citește și:

Titularizare 2020. Rata de promovare, 58,66%, mai mare față de anii precedenți. Situația la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii