Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Peste 4000 de elevi, la prima probă din cadrul simulării naționale a examenului de bacalaureat

ro

27 Mar, 2023 15:57 1159 Marime text
Foto: UnsplashPeste 4000 de elevi constănțeni au susținut astăzi prima probă din cadrul simulării naționale a examenului de bacalaureat. 

Potrivit unui comunicat al ISJ Constanța, în 60 de centre din județul Constanța, 4104 elevi de clasa a XII-a și a XIII-a au susținut astăzi proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulării naționale a examenului de bacalaureat.

Proba a început la ora 9.00, timpul destinat elaborării lucrării scrise fiind de trei ore.

Marți, 28 martie 2023, va avea loc simularea probei scrise la proba obligatorie a profilului, miercuri, 29 martie 2023, simularea la proba la alegere a profilului și specializării, iar joi, 30 martie 2023 la proba scrisă – limba și literatura maternă.

„Rezultatele obținute de elevi la simulare vor fi comunicate pe data de 6 aprilie 2023 și sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.
Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. În cazul în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de elev sau părinte/tutore“ - au mai precizta reprezentanții ISJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii