Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Doi candidați înscriși la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat

ro

02 Mar, 2022 09:57 1720 Marime text
Doi candidați s-au înscris la Constanța la proba scrisă din data de 4 martie 2022 din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie-aprilie 2022. 
 
Potrivit ISJ Constanța, vineri, 4.03.2022, la Colegiul Național Mihai Eminescu Constanța, se va desfășura proba scrisă pentru candidații care la data de 18 februarie 2022 se aflau în carantină sau izolare, probă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.
 

„Menționăm că, la nivelul județului Constanța, unul dintre cei doi candidați participanți a obținut aprobarea Comisiei Naționale de monitorizare și coordonare a concursului din cadrul Ministerului Educației pentru a se putea prezenta în această etapă a concursului.
 
În vederea pregătirii acestei probe, joi, 3.03.2022, va loc tragerea la sorți a supraveghetorilor, în prezența observatorilor desemnați de către organizațiile prevăzute în metodologia de concurs.
 
Precizăm că următoarea etapă a acestui concurs o constituie proba de interviu, în perioada 16-25 martie, conform Calendarului concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie-aprilie 2022, anexă la metodologie“ - au precizat reprezentanții ISJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii