Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetățean egiptean vrea să investeacă în imobiliare, la Corbu

ro

04 Feb, 2023 00:00 1286 Marime text
  • Amplasamentul care generează PUZ este proprietatea privată a Royal Mind Junior SRL și are o suprafață de 1.000 mp
 
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus un memoriu general aferent elaborării unui Plan Urbanistic Zonal pentru intrarea în intravilan și stabilirea reglementărilor urbanistice pentru un teren din județul Constanța, comuna Corbu, parcela A546/17, lot 1, nr. cadastral 115978. Acesta a intrat recent în ședință pentru a se stabilit dacă se eliberează acordul de mediu.
 
Amplasamentul care generează PUZ este proprietatea privată a Royal Mind Junior SRL și are o suprafață de 1.000 mp, aparținând extravilanului comunei Corbu, cu categoria de folosință „Arabil”. Se dorește introducerea în intravilan pentru edificarea unui imobil sau două, cu destinațiile de locuire sau alte activități cu locuirea și turismul, imobile cu un regim de înălțime de maxim P+2E.

Reamintim că în decembrie 2022, Royal Mind Junior SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul general de prezentare pentru „Elaborare PUZ pentru intrare în intravilan și stabilire reglementări urbanistice” pentru amplasamentul din localitatea Corbu.

 

Despre Royal Mind Junior SRL

 
Firma este fondată în anul 2019, având sediul social în Năvodari, pe strada Rândunelelor nr. 19. Asociat unic și administrator este Khamis Mohamed Mahmoud Mahmoud, cetățean egiptean. În anul 2021, firma a raportat 0 salariați. Cu o cifră de afaceri de 19.206 lei și un profit de 388 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

O nouă firmă în Constanța, deschisă de un cetățean egiptean
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii