Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Real Estate Concept SRL, investiție în Palazu Mare! Unde vor să construiască Naciu Pescu și Costin Samara?

ro

13 Dec, 2022 00:00 1782 Marime text
  • Așa cum reiese din datele Registrului Comerțului, firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru compania Real Estate Concept SRL, care dorește să investească în cartierul Palazu Mare.
 
Prin CU 3208 din data de 9 decembrie 2022, societatea Real Estate Concept SRL intenționează să edifice un imobil pe prelungirea Recoltei nr. 2, Constanța. Este vorba de edificarea unei locuințe colective P+3E cu spațiu comercial la parter, amenajare și împrejmuire incintă. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
Așa cum reiese din datele Registrului Comerțului, firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, iar asociați sunt Naciu Pescu și Costin Samara, ambii deținând 50% din capitalul social. Cei doi administrează împreună firma. Pentru anul de debut, 2020, firma a raportat 0 salariați și 0 cifră de afaceri, pierderea fiind de 1.533 lei. În anul 2021, s-au raportat zero salariați, 0 lei cifră de afaceri și o pierdere de 1.952 lei.
 

Naciu Pescu

 
Pe Naciu Pescu îl cunoaștem dintr-o altă firmă – Bros Trade NS SRL, care are sediul pe strada Răscoala 1907, din Constanța. Firma, în prezent, are întreruptă temporar activitatea. Naciu Pescu era asociat cu Ștefan Pescu. Activitatea principală a firmei consta în restaurant, conform codului CAEN.

 

Costin Samara                          

 
Soțul Marianei Samara, Costin Samara, mai este asociat și administrator la The Property Management SRL, unde deține integral firma, cât și administrator la The Property Agency SRL. The Property Agency este deținută integral de Cristea Samara, iar alături de Costin, cei doi sunt administrator. Cele două firme au cifrele de afaceri asemănătoare, de peste 150.000 de lei, ambele fiind pe profit. Cristea Samara a mai fost asociat și administrator în Salicos Kim SRL; radiată, în Debarcader Cominvest SRL (25%), radiată și în Sammo Petro Gaz Oil SA (5), la fel, radiată.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Real Estate Concept SRL, firma lui Costin Samara și a lui Naciu Pescu, modifică blocul din Palazu Mare 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii