Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ-ul pentru dezvoltarea unui cartier rezidențial în proximitatea zonelor comerciale de pe bulevardul Aurel Vlaicu, lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

ro

23 Sep, 2022 00:00 2516 Marime text
  • Inițiatorul PUZ-ului este Isaran Green SRL iar elaborator, SC Usonia SRL, vezi secțiunea „documente"
  • Investitorul propune dezvoltarea unui cartier rezidențial verde, ce va dispune de un confort ridicat al locuirii și de o diversitate a funcțiunilor complementare acesteia
  • În prezent, terenurile ce au generat prezenta documentație sunt încadrate în categoria de folosință arabil și sunt terenuri libere de construcții
  • Documentația s-a aflat și în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului din 15 septembrie a.c.
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile în perioada 22.09.2022-17.10.2022
 
 
Un nou PUZ a fost lansat în consultare publică pe site-ul municipalității.

Planul Urbanistic Zonal va delimita strada Tisei și limitele cadastrale.
 
Inițiatorul PUZ-ului este Isaran Green SRL iar elaborator, SC Usonia SRL, vezi secțiunea „documente".
 
Investitorul propune dezvoltarea unui cartier rezidențial verde, ce va dispune de un confort ridicat al locuirii și de o diversitate a funcțiunilor complementare acesteia.
 
În prezent, terenurile ce au generat prezenta documentație sunt încadrate în categoria de folosință arabil și sunt terenuri libere de construcții.
 
Despre Isaran Green SRL
 
Înființată în anul 2018, Isaran Green SRL are sediul social în Brașov. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părți sociale.
 
Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: El Ossman Fadi, din Rachaya, Liban, cu 99% din capitalul social, El Ossman Larisa-Nicoleta, din Brașov, cu 1% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, este El Ossman Fadi.
 
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile în perioada 22.09.2022-17.10.2022 prin e-mail la adresa: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă, la adresa: B-dul Tomis nr.51, et.1, cam. 121 la Serviciul Planificare Urbană și Mediu.
Ședința de dezbatere publică va fi organizată la sediul Primăriei Constanța în data de 14.10.2022 între orele 10:00 – 11:00.
 
Publicul interesat este invitat să anunțe participarea până la data de
07.10.2022 la adresa: primarie@primaria-constanta.ro.
 
Comunicarea rezultatelor se va face în perioada:  18.10.2022- 28.10.2022.
 
Precizăm că documentația s-a aflat și în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului din 15 septembrie a.c.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce proiecte se regăsesc pe ordinea de zi a Comisiei de urbanism și amenajarea teritoriului municipiului Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii