Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție nouă în Mamaia Nord. Mediul și-a dat acordul pentru un nou bloc

ro

18 Jan, 2023 09:54 1441 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de Ramisia Lux Invest SRL, firmă din Constanța.
 
Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil locuințe P+4E și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M2 nr. 21, lot 1, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, pana pe 22.01.2023.
 

Ramisia Lux Invest SRL

 
Societatea este fondată în anul 2014 și are sediul social în Năvodari, pe strada T1 nr. 66, din județul Constanța. Asociat unic și administrator este Adriana Mitriș.
 
Adriana Mitriș apare și în firmele Ramada Sky SRL, Nova Pontica TM SRL, Ibo Agricol SRL, DPC Lux Invest SRL, Ibo Marina SRL, Ibo Agri Turism SRL, Unem Solutii SRL, Flaminia Black Sea SRL și Ibo Residence SRL.


Citește și:

Un bloc din Mamaia Nord va fi supraetajat. Cine este investitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii