Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hornbach, o nouă autorizație de construire pentru o investiție la Constanța

ro

14 Feb, 2023 11:34 3229 Marime text
Investiție nouă la Constanța! Hornbach Centrala SRL a obținut o nouă autorizație de construire de la Primăria Constanța, astăzi, 14 februarie 2023.

Mai precis prin AC 149 din data de 14.02.2023, societatea dorește să investească pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 158, lot 2. Facem precizarea că la adresa menționată există construit un magazin Hornbach, inaugurat în toamna anului trecut. Astfel, prin noua autorizație se dorește „Construire imobil parter cu funcțiunea de magazin retail, construcții anexe (post trafo, gospodărire, incendiu), amenajări exterioare incintă - sistematizare verticală (platformă parcare, parcări electrice, spații verzi, drumuri, trotuare, accese auto, pietonale, racorduri la drumurile publice, împrejmuirea terenului, aplasare semnale publicitare (totem publicitar, casete luminoase, panouri publicitare pe fațadele clădirii și în parcare), rastel în parcare, rețele instalații în incintă și organizare de șantier”. Documentul este valabil 24 de luni.

Surse din Primăria Constanța au confirmat pentru ZIUA de Constanța că, într-adevăr, ar fi vorba de o construcție nouă pe terenul celor de la Hornbach. Am încercat să obținem un punct de vedere de la investitor, însă până la momentul publicării materialului nu am primit niciun răspuns. Dacă reprezentanții Hornbach vor transmite, vom publica punctul lor de vedere cu privire la investiție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii