Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Helen Hostel SRL, investiție în municipiul Constanța. Ce document a fost emis de către Primărie?

ro

06 Dec, 2022 11:59 1571 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru compania Helen Hostel SRL, care dorește să investească pe strada Septimius Severus din Constanța.

Prin CU 3083 din data de 6 decembrie 2022, Helen Hostel SRL a obținut undă verde pentru construirea a două imobile P+Eparțial - de unități mici și mijlocii productive și un imobil S+P+3E de servicii - spațiu comercial și birouri, pe strada Septimius Severus nr. 7. Documentul este valabil 12 luni.

Amintim că pe data de 9 martie 2018, Helen Hostel SRL a primit de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 838, care presupune „Construire imobil S+P+2e cu destinaţia de locuinţe colective, cu parcare la subsol, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Adresa investiţiei este strada Constantin Bobescu nr. 68 (fostul careu XVI, lot 39). Helen Hostel SRL, prin Stere Peştereanu, a solicitat şi a obţinut, pe data de 28 februarie 2018, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 608. Actul constă în „Construire imobil locuinţe colective D+P+2 etaje, împrejmuire teren“.
 

Helen Hostel SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi în Helen Hostel SRL sunt Marinela Peştereanu, cu 80% din capitalul social, şi Taşu Şapera, cu 20% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, este Stere Peştereanu.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; cultivarea fructelor citrice; activităţi în ferme mixte (cultura vegetală combinată cu creşterea animalelor); activităţi auxiliare pentru producţia vegetală; fabricarea macaroanelor, a tăieţeilor, a cuşcuşului şi a altor produse făinoase similare; fabricarea zahărului; fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase; fabricarea berii; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate; intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate; comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, al echipamentelor şi al furniturilor; comerţ cu amănuntul al echipamentului pentru telecomunicaţii în magazine specializate; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere alte servicii de cazare; restaurante şi altele.
 
În anul fiscal 2021, firma cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de peste 3 milioane lei şi un profit de peste 700.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii