Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gil Mad Car SRL va ridica un bloc de patru etaje în Mamaia. Ce investiții mai au în județul Constanța

ro

12 Aug, 2022 00:00 1558 Marime text
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului a decis că nu trebuie efectuat evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul societății Gil Mad Car SRL.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil apart-hotel P+4E, împrejmuire teren și utilități”, in judeţul Constanţa, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. A3, lot 48.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.08.2022.
 
Reamintim că la începutul anului, Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul prin care firma dorește edificarea unui salon de evenimente P+1E, cu împrejmuire teren și utilități. Salonul ar urma să fie amplasat în comuna Agigea, sat Lazu, pe strada Nordului nr. 6.
 
 
Amintim că, în anul 2018, Gil Mad Car SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar ridicării unei vile turistice în localitatea Năvodari, pe strada A3, nr. FN, lot 48. Mai precis, este vorba de zona Mamaia Sat. Vila turistică urma să fie alcătuită din subsol tehnic, parter, trei etaje şi parţial etaj patru. La parter vor fi amenajate recepţia şi sala de aşteptare, un living, sală de mese, oficiu, spaţiu de depozitare, hol, grup sanitar şi camere cazare. Etajele 1, 2 şi 3 şi etajul 4 parţial vor cuprinde camere de cazare cu grupuri sanitare proprii şi hol.
 

Despre Gil Mad Car

 
Societatea are sediul social în Constanța, pe strada Pandurului. Firma a fost înființată în anul 2014, asociați în firmă, cu cote egale, fiind Bogdan Nedeluș și Simona Mădălina Nedeluș. Cei doi au și calitatea de administrator ai firmei. Cei doi mai sunt asociați și în firma Master Sem NSB SRL. În anul 2020, au fost raportați 2 angajați, la o cifră de afaceri de 740.429 lei, cu un profit de 15.056 lei. Ca punct de lucru, apare unul singur pe strada Negru Vodă, localitatea Chirnogeni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Salon de evenimente nou la Agigea! Cine sunt investitorii

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii