Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două familii din Albești vor construi o pensiune în Vama Veche

ro

17 Mar, 2023 15:57 1395 Marime text


Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul „Construire pensiune turistică P+2E și împrejmuire teren”.
 
APM Constanța a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cazul proiectului menționat.
 
Noua pensiune urmează să fie amplasată în comuna Limanu, satul Vama Veche, județul Constanța, pe parcela A 474/7/1 și parcela A474/7/2, Lot 8, Lot 9 si Lot 10, conform anunțului de la Mediu.
 
În spatele acestui proiect se află două familii. Este vorba despre George-Alexandru și Maria-Simona Cirdei și Ioan și Aurica Olteanu. Toți patru au domiciliul în comuna Albești, satul Arsa.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 18.03.2023 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
Citeșe și:
Va răsări o pensiune turistică nouă, în Vama Veche, lângă unul dintre cele mai cunoscute campinguri din localitate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii