Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi cetățeni greci ridică un imobil pe strada Topazului din Constanța

ro

26 Jan, 2023 12:10 1120 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: CONSTRUIRE IMOBIL S+D+P+3E CU FUNCTIUNEA DE SERVICII SI BIROURI.

Proiectul este propus a fi amplasat in  municipiul Constanta,  str. Topazului,  nr. 4, judetul Constanța, titular fiind VERDIGAL INVESTMENT S.R.L.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 

Verdigal Investment SRL


Verdigal Investment SRL este fondată în anul 2019 și are sediul social în București, Sector 4, pe strada Oițelor. Asociați în firmă sunt Grigorios Galanakis, cu 90% și Georgia Pouli – 10%, ambii de cetățenie greacă. Grigorios Galanakis este administratorul societății. În anul 2021, firma a raportat 0 salariați, o cifră de afaceri nulă, și o pierdere de 141.240 lei.
 
Grigorios Galanakis apare și în societățile Royal Crewing SRL și Veritas Maritime Training Center SRL.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii