Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism Bloc de cinci etaje la Constanța, edificat de două firme

ro

08 Feb, 2023 00:00 3111 Marime text
  • Documentul a fost eliberat de către Primăria Constanța
 
Două firme din Constanța vor să ridice un imobil de cinci etaje la Constanța.
 
Conform Certificatului de Urbanism nr. 351 din data de 6 februarie 2023, firmele ARV Construcții & Dezvoltare SRL și Atât S-a Putut – AA SRL doresc să edifice un imobil P+5E locuințe colective, amenajări exterioare, sistematizare pe vertical, împrejmuire teren și organizare de șantier pe parcela A510/6/1, Lot 2, Constanța. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 

ARV Construcții & Dezvoltare SRL

 
Firma cu 33 de salariați, o cifră de afaceri de peste 9,5 milioane lei și un profit de 1,81 milioane lei, este fondată în anul 2017. Sediul social este pe strada Dorobanților nr. 44 din Constanța. Activitatea principală a companiei constă în „ Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, conform codului CAEN. Victor Sîmboteanu este asociat unic și administrator.
 
El mai apare în companiile Disan Antrepriză și Construcții SRL (50%) și Sîmboteanu Victor Persoană Vizită Autorizată. Investitorul Victor Sîmboteanu deţine societatea Disan Expert SRL împreună cu Constantin Berdilă, din anul 2003. Conform codificării, firma desfăşoară „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 

Atât S-a Putut – AA SRL

 
Societatea este fondată în 2017, cu sediul social în Constanța, pe strada Unirii nr. 108A. Firma se ocupă cu „Activități de arhitectură”. Asociați sunt Sergiu și Viorica Zmeu, ambii având și calitatea de administratori. În 2021, firma a raportat 5 salariați, cu o cifră de afaceri de 4,37 milioane lei și un profit de 1,46 milioane lei.
 
Cei doi sunt asociați și în firma Atât S-a Putut – Atelier de Arhitectură SRL, iar Sergiu Zmeu este și administrator la 3Mey Arhitectura SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Hotel Dunărea din Somova, scos la vânzare de lichidatorul judiciar. Care este prețul de pornire?

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii