Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Fratele Simonei Halep ridică un bloc de șapte etaje în Mamaia Nord

ro

12 Mar, 2021 00:00 8266 Marime text
  • Nicolae Halep și Iancu Cartuna ridică un bloc de șapte etaje în Năvodari, zona Mamaia Nord
  • Au depus memoriul de prezentare la APM Constanța

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ridicat de societeatea New Concept Building SRL, societate unde asociat este fratele Simonei Halep.

Vorbim astfel de proiectul „Construire imobil P+7E locuinţe colective, spaţii comerciale la parter, sistematizare verticală, împrejmuire teren şi organizare de şantier”, propus a fi amplasat în judeţul Constanta, oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. Prelungirea D12, CF 121001.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului New Concept Building SRL din județul Constanța, municipiul Constanţa, str. Midiei, nr.12, Cam2, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.


New Concept Building SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea a fost înființată în anul 2016, cu sediul social în municipiul Constanța, strada Chiliei. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociați sunt Nicolae Halep (fratele Simonei Halep) și Iancu Cartuna, ambii având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Cei doi au și rol de administrator în societate. Activitatea principală a firmei este „Dezvoltare imobiliară”.


Pe anul 2018, firma a avut 2 salariați, la o cifră de afaceri de 7.150.754 lei, cu un profit de 3.931.504 lei. În anul 2019, societatea a avut un singur angajat, la o cifră de afaceri de 2.316.069 lei, cu un profit de 860.733 lei.
 

Alte investiții

În 2018, New Concept Building SRL, Iancu Cartuna şi Iuliana Cartuna anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a solicitării emiterii acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+5E+etaj tehnic, locuinţe colective şi spaţiu comercial la parter“. Clădirea va fi ridicată în Năvodari, Mamaia Nord, strada Lotus, lot 2/5+2/6+2/7.

Conform memoriului depus la APM Constanţa, creşterea numărului de locuitori şi dezvoltarea economică a zonei Mamaia Nord au determinat sporirea cererii de locuinţe, astfel încât construirea de imobile cu spaţii de locuit, spaţii comerciale şi de recreere este în continuă expansiune.

Noul obiectiv se va realiza în intravilanul oraşului Năvodari, Mamaia Nord. Zona este preponderent rezidenţială, fiind caracterizată de imobile individuale de locuit, dar şi de construcţii cu diverse funcţiuni, care completează caracterul rezidenţial. Terenul pe care urmează să se realizeze proiectul este situat în intravilanul oraşului Năvodari, zona Mamaia Nord, şi are o suprafaţă de 520 mp, conform actelor de proprietate şi măsurătorilor cadastrale, fiind în proprietatea beneficiarului New Concept Building SRL. Terenul se învecinează la nord cu lotul 5, alee de acces carosabilă cu lăţimea de şase metri, la sud cu linia intravilană a oraşului Constanţa, la est cu lotul 5, alee de acces carosabilă de şase metri, şi la vest cu lotul 2/7, liber de construcţii.



Citește și

Nicolae, fratele jucătoarei de tenis Simona Halep, investeşte într-un bloc de cinci etaje. Unde va fi situat. Date din proiect

Fratele Simonei Halep investeşte la Năvodari! Construieşte un bloc de cinci etaje
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii