Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc nou în Năvodari, zona Beach Land. Cine este investitorul

ro

01 Oct, 2022 00:00 1861 Marime text
  • Inființată în anul 2008, firma are sediul în Constanța, pe strada Castanilor
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de Bright Future SRL.
 
Este vorba de „Construire imobil locuinșe P+3E”, amplasat în Oraș Năvodari, zona Beach Land, str. B2, nr. 16, lot 1/81,  jud. Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanta, str. Unirii. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Despre Bright Future SRL
 
Inființată în anul 2008, firma are sediul în Constanța, pe strada Castanilor. Asociat unic și administrator este Ersun Molagean, care apare și în firmele Smart Food Club SRL, Sara Flowers & Art SRL și în Mopa Job Provider SRL. In anul 2021, societatea a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 1,49 milioane lei, cu un profit de 21.106 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Undă verde pentru supraetajarea blocului din Mamaia ridicat de GMT Building Invest SRL și New Chic Next SRL

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii