Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul care se ocupă de reabilitarea Inspectoratului Județean în Construcții Constanța își face casă

ro

25 Jun, 2021 00:00 3104 Marime text
  • Titularul proiectului este Dragoș Alexandru Mitulescu, iar informațiile privind proiectul pot fi obținute inclusiv de la sediul acestuia, situat la aceeași adresă unde se află sediul social al firmei Mipro Concept Design SRL.
  • Mipro Concept Design și-a adjudecat contractul privind „Proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții «Efectuare lucrări de reabilitare termică a imobilului, închidere balcoane etajul 1, modernizare, compartimentări și reparații, realizare pergolă parcare exterioară la Inspectoratul Județean în Construcții Constanța»“.
  • Proiectul vizează „construire imobil D+P+3E cu funcțiune de locuire, foișor, spații plantate, mini-stație de epurare, împrejmuire teren și organizare de șantier“.
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus proiectul privind „construire imobil D+P+3E cu funcțiune de locuire, foișor, spații plantate, mini-stație de epurare, împrejmuire teren și organizare de șantier“.
 
Potrivit datelor oficiale, titularul proiectului este Dragoș Alexandru Mitulescu, iar informațiile privind proiectul pot fi obținute inclusiv de la sediul acestuia, situat la aceeași adresă unde se află sediul social al firmei Mipro Concept Design SRL.
 
Conform informațiilor publice, în ianuarie 2020, compania Mipro Concept Design și-a adjudecat contractul privind „Proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții «Efectuare lucrări de reabilitare termică a imobilului, închidere balcoane etajul 1, modernizare, compartimentări și reparații, realizare pergolă parcare exterioară la Inspectoratul Județean în Construcții Constanța»“.
 
Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 24 iunie 2021, firma Mipro Concept Design îl are ca asociat unic și administrator pe Dragoș Alexandru Mitulescu.
 
Pentru a reveni la proiectul depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, se arată în informarea oficială că proiectul este propus a fi amplasat în municipiul Constanța, lot 1/S1 – lot 7/1.
 
Totodată, potrivit notei de la APM Constanța, „construcțiile reprezentând organizarea execuției lucrărilor sunt construcții provizorii pe toată durata de execuție a lucrărilor de bază urmând ca la terminarea acestora să se desființeze, iar terenul să fie adus la starea inițială“.
 
Pentru a reveni la reabilitarea Inspectoratului Județean în Construcții Constanța, amintim că anunțul privind atribuirea contractului, în valoare de 41.600 de lei, către Mipro Concept Design SRL a fost făcut la începutul anului trecut, în luna ianuarie.
 
Cifre și date
 
În datele publice puse la dispoziție de Confidas.ro, la data de 24 iunie 2021, se arată că firma, care se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“, a fost înființată în anul 2016. Sediul social este în Constanța, pe strada Micșunelelor, nr. 12.
 
Conform sursei citate, compania Mipro Concept Design a încheiat 80 de contracte de achiziții publice în perioada 03.01.2013 -  01.04. 2020,în valoare totală de 2.429.981,92 de lei.
 
În 2018, cu cinci angajați, compania a avut un profit net de 308.863 de lei și cifra de afaceri 828.739 de lei.
 
În 2019, tot cu cinci angajați, profitul net a fost 163.647 de lei, iar cifra de afaceri a fost 986.486 de lei.
 
În 2020, cu șase angajați, firma a avut un profit net de 167.185 de lei, iar cifra de afaceri a fost 1.107.992 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Inspectoratul Judeţean în Construcţii Constanţa intră în reabilitare. Contractul de asistenţă tehnică, adjudecat de Mipro Concept Design SRL (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii