Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

22 de case vor fi edificate în Mamaia Sat. Cine este investitorul

ro

15 Jan, 2021 00:00 2643 Marime text
  • Undă verde de la Mediu pentru o nouă investiție imobiliară a societății Nitalexil SRL
  • Ei vor ridica 22 unități locative în Mamaia Sat
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect imobiliar al societății Nitalexil SRL.
 
APM a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire locuințe individuale P+1E-2E în regim cuplat sau izolat, sistematizare pe verticală a terenului, amenajări peisagere, funcțiuni complementare locuirii, împrejmuire teren și organizare de șantier, 22 unități locative”, amplasat în orașul Năvodari, Mamaia Sat, str. M1-M17, parcela 166/24, județul Constanța.
 
Titular al proiectului este Nitalexil SRL. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Firma Nitalexil SRL este controlată de Seaside Estate Company SRL și Radu Marin. Înființată în anul 2001, firma are sediul social în municipiul Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu, complex Sportiv Badea Cârțan. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Asociați în Nitalexil SRL sunt Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, și Radu Marin, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de activități ale agențiilor turistice, este Radu Marin.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii