Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre Asociația Handmade România și primul magazin de handmade din Constanța

ro

03 Nov, 2010 15:40 5032 Marime text

hnd.jpgDoamna Mihaela Piecu de la La Vie En Rose Event a răspuns azi la două întrebări privind chestiuni importante atât pentru artizanii din Constanța cât și pentru oricine e interesat de evoluția artizanatului în România.

  • Au trecut aproximativ două luni de când ați anunțat înființarea

    Așa cum am declarat, am decis și am și reușit în cele din urmă să înființăm Asociația Handmade România. Am luat această decizie dintr-un singur motiv, strict obiectiv: să reunim sub o formăjuridică legală toți artiștii independenți, creatori de produse handmade.

    Asociația are ca scop principal promovarea unicității bunului gust .Ne dorim ca toate târgurile LA VIE EN ROSE EVENT să fie sub egida asociației și să-i sprijinim pe toți cei care au acest talent, talentul de a creea.

    În baza noastră de date sunt la acest moment 120 de expozanți care au fost prezenți la târgurile noastre. Cererile de adeziune în asociație au început deja să sosească. Ne dorim să avem alături de noi cât mai mulți membri și împreună să reușim să facem expoziții cât mai frumoase, să ne cunoască lumea și, ce e mai important, să cultivăm oamenii.

    • Pregătiți ceva important, deschiderea primului magazin de handmade din Constanța. Ce ne puteți spune în acest moment despre el?

    Handmade land, pentru că aceasta este denumirea magazinului, se vadeschide cam într-o săptămână. Se află pe Blv. Ferdinand nr. 30, are o suprafața de 60 mp și o poziție centrală. Noi am început semnarea contractelor de colaborare și recepționarea produselor. Înmagazin vor avea dreptul să-și valorifice produsele doar membrii asociației.

    Pentru cei interesați de detalii o să-i rog să ne scrie pe: handmadeconstanta@gmail.com

    Asociației Handmade România. Ce s-a mai întamplat în acest interval de timp?
  • Urmareste-ne pe Google News
    Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

    Ti-a placut articolul?

    Comentarii