Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, reşedinţa pe care a moştenit-o de la tatăl ei, Elvis Presley

ro

14 Jan, 2023 15:13 1666 Marime text
Lisa Marie Presley, foto: facebook.com
Cântăreaţa Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, reşedinţa din Memphis pe care a moştenit-o de la tatăl ei, Elvis Presley, "Regele Rock 'n' Roll-ului", a declarat vineri un reprezentant al fiicei sale, potrivit Reuters.

Presley a murit joi, la vârsta de 54 de ani, după ce a fost transportată de urgenţă la un spital din zona Los Angeles, în urma unui stop cardiac suferit în locuinţa sa.


"Ultimul loc de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, alături de iubitul ei fiu, Ben", a precizat un reprezentant al fiicei sale, actriţa Riley Keough, în vârstă de 33 de ani. Lisa Marie mai are şi două fiice gemene, Finley şi Harper, în vârstă de 14 ani.


Cu două zile înainte, Lisa Marie Presley apăruse alături de mama sa, Priscilla Presley, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea tatălui ei în filmul "Elvis" şi le-a adus un omagiu ambelor femei în discursul de acceptare a premiului., scrie Agerpres.ro. 

"Inima mea este complet zdrobită pentru Riley, Finley, Harper şi Priscilla la pierderea tragică şi neaşteptată a Lisei Marie", a declarat Butler vineri.

"Sunt veşnic recunoscător pentru timpul în care am fost suficient de norocos să fiu lângă lumina ei strălucitoare şi voi preţui pentru totdeauna momentele de linişte pe care le-am împărtăşit. Căldura ei, dragostea ei şi autenticitatea ei vor fi mereu ţinute minte", a adăugat acesta.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii