Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi neagră pentru pompieri Doi salvatori din Mehedenți, morți într-un accident rutier

ro

03 Sep, 2020 14:24 1853 Marime text
  • În memoria celor doi salvatori plecați la Ceruri, toate efectivele ISU Mehedinți au ținut un moment de reculegere.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți este în doliu, după ce doi dintre salvatorii săi și-au pierdut viața noaptea trecută, în urma unui tragic accident rutier.

Iată datele oficiale transmise pe pagina de Facebook a ISU Mehedinți cu privire la această zi neagă a pompierilor:

Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.
         Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber. 
         Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și,  mai mult decât atât, să  dăruiască cel mai de preț dar - “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.
        Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.
În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere.

Sursa foto: ISU Mehedinți - Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii